Kontakta oss, vi hjälper dig!

Har du några frågor angående våra tjänster eller är du osäker på om vi kan utföra det du vill ha hjälp med? Slå oss en signal eller skicka en fråga i formuläret så återkommer vi inom kort!

Vanliga frågor

Du har rätt till att göra 50.000:- avdrag om året. Vi sköter all hantering mot skatteverket så på din faktura kommer du att betala 375:-, vi löser resten!

Du kan läsa mer om villkoren för RUT-avdrag på skatteverkets hemsida här

Ett hembesök kostar 375:-/h efter RUT-avdrag. Utan RUT är priset det dubbla, alltså 750:-/h. Vi erbjuder e-postfaktura och brevfaktura med brevfaktura tillkommer fakturaavgift med 25:-. Minsta debitering för ett hembesök är en timme, därefter faktureras du per 15 min. Bor du utanför Borås kommun tillkommer utkörningsavgift på 2kr per kilometer

Vi kan hjälpa dig med i stort sett allt som har med teknik att göra. Vi kan även montera TV-apparater, dra nätverkskabel med mera. Har det med teknik att göra  – ring oss!

Vi anpassar tiden efter dina behov. Standardtaxan gäller vardagar mellan 08-19, utöver dessa tider erbjuder vi jourtid. Då ökar priset med 50%. (562,5:- med RUT per timme). 

Fyll i formuläret här på hemsidan så tar vi kontakt med dig inom kort! Är det akut, eller har du allmänna frågor så kan du ringa oss på 0791000190.

BOKA TEKNIKHJÄLP

Skriv kort vad du behöver hjälp med samt kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort!